معرفی سنسور اثر انگشت
لینکدین پالیزافزار
واتساپ پالیزافزار
فیسبوک پالیزافزار
اینستاگرام پالیزافزار
توییتر پالیزافزار
یوتیوب پالیزافزار
نوشته شده توسط : محمد عرب
اثر انگشت چیست؟
اثر انگشتها الگوهایی هستند که توسط خلل و فرج و خطوط روی انگشت ایجاد شده اند . ما به خطوط مرتفع که اثر انگشت را شکل می دهند ridge (پشته) و به بخشهای پایین بین پشته هاvalley (دره) می گوئیم. اشکال ساخته شده توسط ridge (پشته ها) یک مجموعه از نقاطی را می سازند که هرکدام با نامی مشخص شناخته می شوند...

اثر انگشت چیست؟
اثر انگشتها الگوهایی هستند که توسط خلل و فرج و خطوط روی انگشت ایجاد شده اند . ما به خطوط مرتفع که اثر انگشت را شکل می دهند ridge (پشته) و به بخشهای پایین بین پشته هاvalley (دره) می گوئیم. اشکال ساخته شده توسط ridge (پشته ها) یک مجموعه از نقاطی را می سازند که هرکدام با نامی مشخص شناخته می شوند.
نقاطی که یک ridge (پشته) قطع می شود را نقطه انتهایی یا خط الراس و به نقطه ای که یک پشته به دو قسمت تقسیم می گردد را نقطه انشعاب می نامیم.
دو نقطه ویژه دیگر به نامهای core و Delta نیز می باشند: 
Core یک نقطه ای است با تغییرات مختلف در جهت هایی از خطها و Delta نقطه ای است که ridge (پشته ها) به سه جهت گسترش می یابند.
اثر انگشت در پوست درونی و در زیر لایه های بیرونی پوست بوجود می آید و آنها هیچگاه از بین نمی روند مگر آنکه پوست درونی یک فرد آسیب جدی ببیند.

تاریخچه و گسترش تشخیص اثر انگشت:
تاریخچه و توسعه اثر انگشت در تشخیص افراد به 6000 تا 7000 سال پیش از میلاد در تمدنهای چین و آشور باز می گردد. در آن زمان اثر انگشت برای مقاصد شناسایی اموال افراد استفاده می گردید. سازندگان چینی به عنوان یک خلاقیت نو، اثر انگشت خود را مانند تمبر برای شناسایی دارایی های خود استفاده می کردند. در چین ، اغلب متون کهن دارای مهر و مومهایی ازجنس خاکستر رس بودند.
در اوایل 1900 فن آوری اثر انگشت برای تحقیقات جنائی در کشور فرانسه مورد استفاده قرار گرفت. در آن زمان، گرفتن یک نمونه از هر ده اثر انگشت با استفاده از جوهر مخصوص و یک کارت ویژه لازم می نمود.
در اواخر 1960 ، اولین اسکن الکترونیکی از اثر انگشت انجام گرفت و این یک نوآوری بزرگ در صنعت تشخیص اثر انگشت به شمار می آمد.
بانکهای اطلاعاتی با یک حجم وسیع که می توانست اثر انگشتها را در خود نگاه دارد ایجاد شدند و این بانکها به طور مستمر به رشد و توسعه خود برای جستجو و تطابق اثر انگشت ادامه می دهند. با گسترش و توسعه کامپیوترها بر پایه تحقیقات اوایل 1900 تکنولوژی شناسایی اثر انگشت به تمامی جوانب زندگی انسان امروزی رخنه کرده است.

حال و آینده اثر انگشت:
امروزه تکنولوژی اثر انگشت برای مقاصد امنیتی استفاده می گردد. این سیستم ها برای محدود کردن یا ارزیابی حفاظتی از کسانی که قصد استفاده از رایانه ها را دارند مورد استفاده قرار می گیرند. همانگونه که تکنولوژی اثر انگشت در حال توسعه و گسترش می باشد انتظار می رود آنها بیشتر مقرون به صرفه و قابل حمل پذیرتر گردند و در نتیجه شناسایی افراد راحت تر و سریع انجام گیرد.
در نهایت تکنولوژی اثر انگشت برای تضمین ایمنی و بالا بردن قابلیت اطمینان از انواع کسب و کار در بخش صنعت ، از جمله دستگاههای شخصی و صنایع مالی بکار گرفته می شود..

الگوریتم تشخیص اثر انگشت
الگوریتم تشخیص اثر انگشت به روش شناسایی فرد با استفاده از اثر انگشت فرد گفته می شود.
در حال حاضر الگوریتم نمائی و الگوریتم تطابق اثر انگشت از روشهای متداول در استفاده از این فن آوری در جهان می باشد.
الگوریتم نمائی: این الگوریتم به ارزیابی کیفیت تصویر انگشت بدست آمده از طریق سنسور و قابلیت استفاده از آن می پردازد. سپس در صورت قابل استفاده بودن تصویر، به تجزیه و تحلیل نقاط و مشخصات خاص از تصویر می نماید.
این روش یکی از متداول ترین روشهای الگوریتم سیستم می باشد.
الگوریتم تطابق، به روند مقایسه هر اثر انگشت توسط تجزیه و تحلیل ویژگیهای مشترک آنها و محاسبه درجه شباهت بین این دو اثر انگشت گفته می شود.
الگوریتم سنسورهای اثر انگشت مورد استفاده در تولیدات شرکت پالیز افزار:
این الگوریتم جدید تمام پس دیدها و اعوجاجهای ناشی از مشکلات سنسورهای نوری را حذف و قادر به تشخیص اثر انگشتهای خشک و مرطوب می نماید.
الگوریتم تصابق 1/N با استفاده از تکنولوژی نمایه سازی دارای بالاترین سرعت تطبیق در میان الگوریتمهای شناخته شده می باشد.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت پالیزافزار مراجعه نمایید.





:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 24 مهر 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: